BAUER 4500 Combo SR M

BAUER 4500 Combo SR M

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-06-18): 25230.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
A Bauer 4500 sisak a klasszikus kinézete által van definiálva. Az ikonikus struktúrájával és az enyhén szűk alakjával ez a sisak kedvencnek számít a legtöbb NHL játékos és az egyetemi ligák körében. Megfeleő választás lehet hockey ball-hoz is.
 
A sisak felső része a dupla fésűvel kiemeli a sisak konstrukcióját és megnövelt védelmet, valamint kényelmet nyújt viselője számára. A modellnek dupla héja van, melyen elöl, hátul és az oldalán szellőzőnyílások találhatóak. A sisak ezáltal megtartja az elegáns kinézetét és hűvösen tartja a fejet játék közben. Az Ergo áttetsző borítás a fülekre további védelmet biztosít a fej sérülékeny részén.  
 
Ez a kétrészes modell lehetővé teszi, hogy a sisakot a saját preferenciái alapján alakítsa. A gyors állíthatósági funkcióval lehtőség van a sisakot megnagyobbítani és lekicsinyíteni bármilyen komplikáció nélkül.  
 
A sisak része szintén a Bauer 4500 ketrec, PROFILE II alakban. Ez azt jelenti, hogy  klasszikus a profilja és lapos alakja van, feljavított vizuális tulajdonságokkal, területekkel az ovális drótnak köszönhetően. A ketrec állvédőt is használ, dupla habbal és nedvesség elvezetéssel a nagyobb kényelem érdekében.
 
A sisakok fontos részét képezik a felszerelésnek, mivel a hokiban gyakran előfordul az  agyrázkódás. A Bauer 4500 minden szinten védelmet nyújt a játékos számára, s nem mellesleg igazoltan kényelmet is, ikonikus stílussal megspékelve.
 
★Dupla sűrűségű hab tömés a tradicionális érzésért
★Dupla korona a megnövelt védelemért és kényelemért
★Nagyság gyors igazítása
★Ergo fülvédelem
★Profil II rács
★A sisak dupla bélést tartalmaz a sisak héja és a hab között
 

 

Így is ismerheti: 4500ComboSRM

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.